KNI A/S sponsorater

KNI A/S forsyner hele Grønland med dagligvarer, forbrugsgoder og brændstoffer, og den rolle i samfundet er både en stor ære og et stort ansvar. Historisk set har KNI A/S bidraget - ikke alene til at skabe sammenhæng i det store land – men også til en lang række projekter og samfundgavnlige formål i Grønland.

KNI A/S har valgt at have fokus på aktiviteter indenfor det sociale, kulturelle og sportslige. Derudover engagerer vi os også i enkelte projekter og begivenheder, så længe de falder indenfor rammen af vores tre fokusområder.

Faste sponsorater


arctic sports Qaarsut 03012017 3.jpg 
KNI A/S og Arctic Sports Qaarsut har indgået hovedsponsoraftale i perioden 1. januar 2017 til 31. marts 2021. Aftalens formål er at fremme ASQ fortsatte udvikling inden for Arctic Sport, således ASQ fortsat kan være en del af den nationale elite og samtidig have fokus på udviklingen inden for bredde- og ungdom/børne.


Nagdlunguak.jpg
KNI A/S og Nagdlúnguak´ 1948 (N-48) har indgået en hovedsponsoraftale, der rækker over en årrække. Aftalens formål er at fremme N-48´s fortsatte udvikling indenfor klubbens sportsgrene: 

  • Håndbold
  • Fodbold/Futsal
  • Bordtennis
  • Arctic Sport

Således at N-48 fortsat kan være en del af den nationale elite og samtidig have fokus på udviklingen indenfor bredde- og ungdom/børne-sporten.


KNI_logo.jpg 
Med virkning fra regnskabsåret 2015/2016 har de omkring 1000 ansatte i KNI A/S mulighed for at søge sponsorat til deres barns efterskole- eller AFS ophold. Koncernen har afsat midler til at støtte unge helt eller delvis til en efterskoleophold eller AFS ophold i udlandet.

Peter Grønvold Samuelsen, CEO:
- Det gør vi fordi de unge bogstaveligt talt er KNI A/S´ fremtid. Vi er som koncern afhængig af unge mennesker i vores virksomhed i fremtiden; også unge mennesker, der har været ude i den store verden, og som derfor har en føling med hvad der sker udenfor Grønland.  


ssp-sisimiut-197x97px-01.png

KNI A/S og SSP Langrend har indgået sponsoraftale gældende for perioden 1. januar 2021 til ultimo 2023.

”I KNI anerkender vi og støtter de frivillige arbejde, som bl.a. SSP langrend udfører. Forebyggende arbejde for børn og unge er noget som vi gerne vil støtte op omkring. Derfor glæder det os meget, at SSP har ønsket at indgå en sponsoraftale med KNI A/S, ” siger KNI’s adm. direktør Peter Grønvold Samuelsen.


 Dimission-Ilimmarfik-100px.jpg
Hvert år overrækker KNI A/S en check med et beløb på 5.000 kroner til en dimittend i Ilimmarfik der har opnået den højeste gennemsnitskarakter. Uddannelse er en af de vigtigste drivere for udvikling i et samfund, og netop derfor ser vi det som vigtigt til stadighed at opmuntre til uddannelse og videreuddannelse.


amarok-97px.jpg
KNI A/S og Sporten Amaroq fra Saattut har indgået 2 årig sponsoraftale der skal række til d. 30. september 2020.
Aftalens formål er at fremme Sporten Amaroq’s fortsatte udvikling inden for klubbens sportsgren fodbold.


KNQK 100x100.jpg 
Med et årligt sponsorat til Avannaata Qimussersua (hundeslædevæddeløb) er KNI A/S stolt af at støtte en vigtig del af vores historie, og som fortsat er en uundværlig del af erhvervslivet i bygder og byer i Nord- og Østgrønland. 


 neriuffik-logo_19268a 100x100.jpg Stottebannere-2020---Ruby-375x100px-01.jpg
Det er vigtigt for KNI A/S at støtte foreningen, der er en af de faste modtagere af sponsorater fra koncernen. Der er desværre alt for mange, der rammes af en alvorlig og ofte livstruende sygdom. Vi håber at koncernens bidrag til foreningen vil være med til at lette hverdagen for dem, der desværre bliver ramt af sygdommen.  


 

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl