KNI donerer KR. 500.000 til Tsunami ramte borgere fra Nuugaatsiaq og Illorsuit

KNI har selv afsat KR. 250.000 og KNI´s leverandører og samarbejdspartnere har fore-løbigt givet tilsagn om at give donationer i form af kontant og naturalier (heriblandt monterede langliner og hundefoder) med en samlet værdi på kr. 272.500, heriblandt det færøske bunkerselskab MAGN, som donerer kr. 100.000. I alt kr. 522.500.

KNI A/S føler dybfølt medfølelse med de ramte familier efter stenskred startede en tsunami, som efterfølgende gav gruopvækkende ødelæggelse i Nuugaatsiaq, som kostede 4 personer livet.

Vi står nu tilbage med over 150 indbyggere fra bygderne Nuugaatsiaq og Illorsuit, som er evakueret fra deres hjem, og som hårdt trænger til akut hjælp og hjælp til at komme videre med deres liv og erhvervsgrundlag.

Der skal ikke være tvivl om, at den hjælp KNI A/S stiller til rådighed, også går til dem, som faktisk er ramt på deres erhvervsgrundlag, således, at den ydede hjælp kan være med til at sikre at folk kan fortsætte med deres erhvervsgrundlag. Denne del vil KNI selv koordinere i tæt dialog med myndighederne.

Derudover vil KNI give skole startpakke i form af skoletasker, penalhuse, madpakker og drikkedunke til de evakuerede skolesøgende børn.

Med venlig hilsen

Peter Grønvold Samuelsen
Adm. direktør

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl