KNI A/S og seks andre virksomheder i Sisimiut mødes med 9. klasser i Minngortuunnguup Atuarfia

18. november 2016 mødtes syv virksomheder i Sisimiut med 9. a+b i Minngortuunnguup Atuarfia. I løbet af de to timer, der var afsat til mødet fik eleverne mulighed for at høre om hvad de enkelte virksomheder arbejder med, og hvilke muligheder der er for arbejde disse steder etc..  

Arrangementet er et led i arbejdet med det to årige CSR Greenland projekt - Virksomhederne ud i skolerne - skolerne ud i virksomhederne – og som i perioden 2015-2017 gennemføres i fire byer; Qaqortoq, Paamiut, Sisimiut og Aasiaat. Fokusgruppen er netop de 9. klasser som vi mødtes med her til formiddag.

Virksomhederne i Sisimiut, heriblandt også KNI A/S, har siden 2015 gennemført flere aktiviteter, hvor virksomhederne kommer til skolen og mødes med de samme elever, og hvor de har besøgt virksomhederne i byen.

IMG_4667 630x250.jpg

CSR projektet har til formål at motivere disse elever til at fortsætte i uddannelsessystemet efter folkeskolen, gennem et særligt intensiveret samarbejde mellem skolen og det omkringliggende erhvervsliv.

Tola Ludvigsen og Karl Berthelsen er klasselærere for hhv. 9. a og b.

Tola Ludvigsen:
- Takket være projektet har eleverne nu allerede kontakt med virksomhederne som de senere på skoleåret skal søge praktikplads hos. Vi kan mærke, at de udviser større modenhed, har øget motivation for at opnå større viden, og har større selvtillid. Mange af dem har også allerede en ide om hvilken voksenuddannelse de vil søge senere hen. De stiller højt. 

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl