Jens Aqqaluk Brandt holder 25 års jubilæum i KGH og KNI

Tirsdag den 1. oktober 2019 fejrede regionschefen i Polaroil, Jens Arkaluk Brandt 25 års jubilæum.

Sammen med hans familie og kollegaer blev jubilæet markeret på selve dagen fra kl. 14:00 i Pilersuisoq butikkens pauselokale i Qasigiannguit. Vores kollega, souschefen Karl Samuelsen overrakte diplomet til jubilaren.

Umiddelbart efter sin velkomsttale, sagde Karl Samuelsen blandt andet:

”Tillykke med dit 25-års jubilæum. Som kunder ser vi det som en selvfølge, at vi hver dag kan købe brændstof (diesel, petroleum, benzin), og vi tænker egentlig vist ikke over, hvor stort et stykke arbejde der måtte ligge bag, for at kunne yde en god og rentabel forsyning af denne art.”

Umiddelbart efter formidlede Karl Samuelsen, Driftschefen i Polaroil Gerth Jack Storer’s tale til jubilaren:

“Kære Jens Aqqaluk

Du blev ansat i KGH den 01. maj 1989.

Den 1. oktober 1998 blev du ansat på tankanlægget i Qasigiannguit, og blev efter en årrække ansat som tankforvalter.

Jens Aqqaluk, du er samarbejdsvillig og er hjælpsom i det omfang du kan. Du udvider stedse dine ansvarsområder hvad angår bygderne. I første omgang havde du ansvar for to bygder, men fik efterfølgende ansvar for to yderligere bygder, så du til dags dato har ansvar for Ikamiut, Ilimanaq, Akunnaaq og Kitsissuarsuit. 

Slutteligt vil jeg på vegne af KNI A/S Polaroil takke dig for din stabilitet og troværdighed i de 25 år du har været ansat i KNI. Hjertelig tillykke til dig og din familie med dagen, og held og lykke fremover”.

Administrerende direktør Peter Grønvold Samuelsens tale til jubilaren, blev også formidlet:

”Jens Arkaluk Brandt tillykke med din 25 års jubilæum i vores koncern.

Tak fordi du stabilt og loyalt har været med til at udvikle vores virksomhed. Du er én man kan sætte sin lid til, du er hjælpsom og er en rollemodel.

Dette har sat store præg i KNI, og primært i Polaroil. Du passer godt på tankanlægget i Qasigiannguit, der er et ryddelig anlæg med glæde og overraskelse til følge for udefrakommende, da anlægget er så ryddeligt og rent. 

Denne sommer blev du kåret som årets Ildsjæl i KNI, og den administrerende direktør sagde blandt andet i den forbindelse under sin tale:

Jens Arkaluk er absolut een af de bedste medarbejdere som KNI A/S har, hvis han ikke er den bedste. Han er meget vellidt blandt sine kollegaer og ledelsen i Polaroil.

Han er stille og rolig, og er ikke højrøstet. Han er til trods herfor ikke tilbageholdende for at sprede humør blandt sine nærmeste kollegaer. Han er altid hjælpsom, også i relation til Pilersuisoq i Qasigiannguit.

De, der har besøgt Tankanlægget i Qasigiannguit ved, hvor rent og ryddeligt tankanlægget er. Tankanlægget i Qasigiannguit er den reneste og mest ryddelige i hele KNI A/S koncernen. Jens Arkaluk er stabil og loyal.

Han er ikke tilbageholdende for at skulle dele ud af sine erfaringer, han har interesse for forhold, der fagligt kan udvikle ham. Jens Arkaluk er derfor en rollemodel.

Tusind tak for at tankforvalteren fra Ittoqqortoormiit kunne besøge dig denne sommer, og for at du kunne rejse til Ittoqqortoormiit for at arbejde sammen med ham. Sådanne tiltag baner vej for udvikling indenfor virksomheden.

I fredags gennemførte du desuden Ikummatissaasivilerisunngorniarneq, der består af tre moduler. Stort tillykke. Jeg ønsker dig, Jens Arkaluk og din familie en god dag.”

Sluttelig holdt Jens Arkaluk takketale som følgende:

”Jeg havde mine gamle og nuværende kollegaer i tankerne, da jeg vågnede i morges. 25 år er fløjet for mig, hvilket beviser, at jeg er glad for mit arbejde.

Jeg vil takke min hustru Hanne for hendes evige støtte, og vil desuden takke mine kollegaer. Jeg håber, at du og jeg Nikkulaat, min nuværende kollega i Polaroil Qasigiannguit, vil arbejde sammen i flere år endnu”.

Jens-Aqqaluk-aamma-Karl-Samuelsen-630px-02.jpg
Jens Aqqaluk og hans familie.

 

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl