Overrækkelse af opmuntringspris

Mediegrafiker Paarnaq Larsen Mølgaard og Kategorichef Nanna Lynge Lennert, i KNI A/S har fået opmuntringspris  for deres innovative evner og for at have fremhævet KNIs centrale værdier.

Fredag den 1. december 2017 havde KNI A/S inviteret alle sine medarbejdere i Sisimiut til Servicecenterets Nerisarfik, hvor der var forberedt en perlerække af overraskelser.

Før CEO Peter Grønvold Samuelsen holdt sin velkomsttale og afslørede baggrunden for arrangementet, var familier til de to medarbejdere som var tiltænkt opmuntringspris, uden deres viden, inviteret og indfandt sig i Nerisarfik, i øvrigt med byens nye borgmester.

Prissofa.jpg

Indre grønlandske liv
Nerisarfik var pyntet med alle de nye varer med grønlandske motiver, og der var dækket grønlandsk kaffemik, slides der kører med baggrundsmusik.

Peter Grønvold Samuelsens ønske er at den nye KNI skal være et sted, hvor nye ideer sprudler frem, hvor et innovativt miljø skabes. I forståelse og i respekt til det indre grønlandske liv følge med i den globale udvikling.

meqqpris.png

- Hvordan det i praksis kan ske, tænke nyt, tænke anderledes, med respekt for det indre grønlandske liv, som KNI´s ledelse har advokeret i de seneste par år, har et par af vores dygtige kollegaer forstået og fortolket, og dermed taget et medansvar. Paarnaq Larsen Mølgaard og Nanna Lynge-Lennert – I brillerer jer som lysende stjerner i denne mørketid, siger den administrerende direktør blandt andet under sin tale.

Pris
Kategorichef, Nanna Lynge Lennert har skab KNIs nys mærke, Meqqusaalik og andre projekter der ikke er offentliggjort endnu.

Mediegrafiker, Paarnaq Larsen Mølgaard har fortolket det indre grønlandske liv, som er kommet til udtryk blandt andet via nye KGH inspirerede køkkentekstiler og stenstøjprodukter.

prishele.jpg

Til de to medarbejderes store overraskelse medfulgte der til opmuntringsprisen DKK 10.000 til hver.

- Jeg er stolt af at have jer som kollegaer; I har virkeligt at være stolte over. Jeg er meget glad for at have jer som medarbejdere. Mange tak, sluttede CEO sin tale.

stenpris.png

prisoverrækkelse.jpg

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl