KNI giver sponsorpenge til en lang række gode samfundsnyttige formål

KNI A/S har gennem mange år - som mange andre virksomheder - ydet sponsorpenge til en lang række gode samfundsnyttige formål, herunder på kultur og idrætsområdet, til sociale og andre samfundsgavnlige aktiviteter, f.eks. indenfor kræftbekæmpelse, beskyttelse af udsatte børn og unge.

I de seneste år har KNI intensiveret sine deltagelser i forbindelse med pengeindsamlinger til gode formål, til gavn for de hensigter som arrangørerne arbejder for. Takket være har KNI A/S´ mange medarbejdere ydet prisværdigt indsats, da de jo bruger deres fritid og ikke får løn for deres indsats.

Vi har lagt mærke til, at det ikke er alle, som bliver glade for KNI´s bidrag. Det gælder for nogen, som argumenterer med, at der jo ikke er en Pilersuisoq butik i den by, som KNI støtter en aktivitet til.

Derfor føler vi, at vi må præcisere tingenes sammenhæng, da der måske står en misforståelse bag en sådan ræssonement. KNI A/S er jo ikke blot Pilersuisoq. Med respekt for, at KNI A/S er samfundsejet virksomhed, har vi - som andre virksomheder - ret til at støtte de projekter og de formål, vi mener er godt for samfundet, og som vi føler, at vi kan identificere os med.

KNI A/S er langt større end Pilersuisoq. KNI A/S er en landsdækkende virksomhed, som også har store aktiviteter i de fem største byer, hvor der ikke findes Pilersuisoq butikker. Her har vi nemlig Polaroil og KNI Engros, ligesom KNI jo også er Neqi A/S, Pisisa og Duty Free.

KNI A/S har en årsomsætning på 2,5 mia. kr. Størsteparten af omsætningen genereres af KNI´s aktiviteter udenfor Pilersuisoq butikkerne. Derfor er vi ikke enige med dem som mener, at KNI ikke bør støtte aktiviteter på steder, hvor der ikke er en Pilersuisoq butik, og vi må tro på, at der kan ligge en uvidenhed bag, hvordan KNI´s økonomi er skruet sammen.

Nogle gange giver KNI A/S bidrag med netop KNI navnet, nogle gange som Pilersuisoq eller Polaroil. I de fleste bygder og mindre byer gives der fra Pilersuisoq hvert år penge eller varer til aktiviteter, der er rettet mod børn og andre lokale foreningers arbejde.

KNI sponserer en lang række store og små aktiviteter. GM i hundeslædevæddeløb, Arctic Sport, ACR og andre idrætsklubber nyder godt af sponsorater og donationer fra KNI.

KNI donerer og aktivt deltager i større landsdækkende pengeindsamlinger til fordel for kræftens bekæmpelse, aktivt deltager i Røde Kors indsamlinger og indsamlinger til fordel for Nakuusa. Vi deltog i indsamlingen til fordel for tsunami ramte familier fra Nuugaatsiaq og Illorsuit.

Vi er glade og stolte over, at vi har mulighed for at gøre disse ting. Vi er glade og stolte over, at KNI A/S har mulighed for at gøre det.

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl