KNI A/S og sportforeningen Nagdlunguak´ 1948 indgår sponsoraftale

KNI har gennem mange år sponsoreret idrætten og udviklingen heraf, og mandag den 7. november underskrev KNI og idrætsklubben Nagdlunguak 48 fra Ilulissat en 3 årige sponsoraftale.

Underskrivelsen fandt sted ved et arrangement i Ilulissat multihal.

Siden KNI stoppede sponsoraftalerne med henholdsvis Grønlands Håndbold Forbund og Grønlands Tae-Kwon-Do forbund, er dette det største enkelte sponsorat KNI indgår med en sportsforening.

KNIs administrerende direktør Peter Grønvold Samuelsen udtaler:

“Jeg er meget glad for, at vi som virksomhed kan være med til at understøtte det store arbejde der gøres i Nagdlunguak 48, både for bredden og eliten og inden for mange forskellige sportsgrene. Det engagement der vises fra de mange frivillige i klubben og de målsætninger der er inden for de forskellige sportsgrene, for hele tiden at udvikle sig og blive bedre, er egenskaber, vi også har brug for i erhvervslivet. Jeg ser sponsoratet som et win/win forhold, og ikke blot som et CSR tilskud.

Da vi skulle vælge en klub at samarbejde med, havde vi bl.a. forsøgt at komme i kontakt med håndboldholdet fra Qaanaaq og fodboldklubben fra Tasiilaq uden dette førte til et samarbejde. Ligeledes har vi vurderet andre stærke profilklubber på kysten – men valget faldt på Nagdlunguak, idet vi her ser et kontinuerligt bestyrelsesarbjede med en paraplyorganisation for en lang række sportsgrene, herunder håndbold, fodbold, futsal, bordtennis, badminton og Arktiske lege for både seniorer, voksne, undgom og børn, ligesom klubben gør en stor indsats på forebyggelsesområdet i bred forstand”.

Formand for Nagdlunguak 48 Lena Ravn Davidsen udtaler:

“Vi er utrolige stolte af, at vi har kunnet underskrive denne kontrakt med KNI efter længere tids dialog. Dette giver hele bestyrelsen og de frivillige omkring klubben ekstra kræfter til at fortsætte og udvikle arbejdet med at gøre klubben stærkere. Arbejdet med ungdom og bredden er vigtig for os, dette er det der danner grundlaget for eliten. Vi er sikker på, at ved indgåelse af denne sponsoraftale vil Nagdlunguak fortsat være en af de klubber på kysten der kan tage konkurrencen op med klubberne fra hovedstaden, og være med til at præge udviklingen af idrætten generelt i hele landet”.

Det er en 3 årige aftale der er indgået medllem KNI og Nagdlunguak 48, som både omfatter sportstøj, sportsasker, håndklæder, drikkedunke etc. til alle klubbens medlemmer samt et årligt kontant beløb på kr. 300.000,00.

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl