Medarbejderdag 2017:

Årlig medarbejderdag i KNI skal gøre samarbejdet og lysten om at løfte i flok større.

Fredag den 27. oktober 2017, skiftede medarbejderne på KNI A/S´ Servicecenter i Sisimiut deres skrivebord, computerskærm og jakkesæt med sportstøj.

Siden 2015, har medarbejderne på KNI´s Servicecenter brugt en hel dag på byens idrætshal én gang om året, til forskellige fælles aktiviteter.

- Her rører man sig og bruger kroppen på en anden måde og dyster i spændende lege og konkurrencer – det gør samarbejdet og lysten om at løfte i flok bliver større, siger administrerende direktør, Peter Grønvold Samuelsen om den anderledes dag for medarbejderne i KNI.

KNI´s værdier handler blandt andet om samarbejde og nytænkning, hvor virksomheden sætter fokus på det indre grønlandske liv. Derfor var under sportsbegivenhederne temaet ”Det indre grønlandske liv”.

Alle hold blev opkald efter grønlandske bygder. Konkurrencerne handlede om at traditionelle grønlandske lege, såsom hundeslædevæddeløb, roning i konebåd, grønlandsk polka, syning af anorak, kayak balanceøvelse og meget mere. Her fik man blandt andet besøg af maskedansere, uaajeerneq.

Se billederne fra medarbejdernes lege med KNI´s værdier i mente, herunder.

Sulisut-ulluat-2017-116a.jpg

 

 Sulisut-ulluat-2017-159.jpg

 

Sulisut-ulluat-2017-67.jpg

 

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl