Peter Grønvold Samuelsen fylder 60 år

KNI’s koncernchef, Peter Grønvold Samuelsen, fyldte 60 år i går den 23. oktober 2020, og dagen blev markeret i KNI’s Servicecenter.

Peters kollegaer i Servicecenteret samledes i Nerisarfik i anledning af hans fødselsdag.PGS-60-inik-ukioqalerpoq-630px-02.jpg

KNI’s bestyrelsesformand, Lars Borris Pedersen, var rejst til Sisimiut for at deltage på dagen og startede også med at holde en tale, der blandt andet lød:
- Jeg vil på KNI’s bestyrelses vegne gerne ønske dig tillykke med de 60 år. Det er ingen hemmelighed, at KNI’s bestyrelse er yderst tilfreds med den administrerende direktør de har sid-dende, for KNI. KNI er vital del af det grønlandske samfund på flere områder. At holde sammen på en virksomhed, der har så stort et ansvar, bredt ud over hele landet på over 70 lokationer, med omkring 1.000 medarbejdere, kræver en stærk, visionær og forstående person. Og det må man sige, at du bestrider disse dyder.

PGS-60-inik-ukioqalerpoq-630px-03.jpg
Lars Borris Pedersen holdt en tale.

Lars overrakte Peter en gave i form af en drone.

PGS-60-inik-ukioqalerpoq-630px-04.jpg

Peter rejste sig også op og holdt en lille takketale:
- Tusind tak til dine ord, Lars. For at gøre fundamentet stærkere sætter vi os altid nye mål, for vi skylder vores kunder at gøre vores bedste og blive endnu bedre og stærkere.Tusind tak til jer alle sammen, ikke mindst til dig, min dejlige kone Najannguaq. Du er den, der støtter mig, når jeg går på arbejde, er på tjenesterejser og kommer hjem fra arbejde.

PGS-60-inik-ukioqalerpoq-630px-05.jpg
Peter sagde også tak til sin kone Najannguaq.

Efter Peters tale holdt HRD Manager Dorthea KM Isaksen en tale og overrakte på vegne af alle medarbejderne i KNI en gave til Peter. Dorthea sagde:
- Kære vores Administrerende direktør Peter. Jeg står her som koncern repræsentant for medarbejderne på vegne af alle medarbejdere for at ønske dig og din familie et stort tillykke med din 60 års fødselsdag. En vigtig dag som du har glædet dig til – som vi også har glædet os til er kommet. Vi håber at dagen vil være uforglemmelig. For knap ca. 7 år siden fik vi en gave fra dig som indeholder tryghed, lighed, værdighed og udviklende arbejdsplads og vi takker for at have den stadigvæk dagen idag. I anledning af din 60 års fødselsdag, vil vi på vegne af alle medarbejdere gerne takke dig for at står i spidsen for vores organisation. Her er gaven, som du måske vil hænge op på væggen i din elskede hytte. Stort tillykke til dig endnu engang og nyd fortsat resten af dagen.

PGS-60-inik-ukioqalerpoq-630px-06.jpg
Dorthea holdt tale.

Peter kommer fra Qasigiannguit, og derfor har kollegaerne fundet det passende at give ham et flot billede af Qasigiannguit.

PGS-60-inik-ukioqalerpoq-630px-07.jpg
Gaven fra alle medarbejderne.

Efter talerne sang man fødselsdagssang og højt hurra for Peter.

PGS-60-inik-ukioqalerpoq-630px-08.jpg

Man holdt også kaffemik i anledningen af Peters fødselsdag de forskellige steder rundt på kysten.

PGS-60-inik-ukioqalerpoq-630px-09.jpg
Pilersuisoq Kangerlussuaq.
PGS-60-inik-ukioqalerpoq-630px-10.jpg
Pilersuisoq Qaanaaq.
PGS-60-inik-ukioqalerpoq-630px-11.jpg
Pilersuisoq Arsuk havde også kaffe og kager til kunderne.

PGS-60-inik-ukioqalerpoq-630px-12.jpg

Vores CEO Peter, vi ønsker dig et stort tillykke med de 60 år, og håber du fik en god dag :)

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl