Neqi A/S' nye fabrikschef Kunuk Albrechtsen
starter i sit nye job 1. maj 2014

Den over 60 år gamle slagterivirksomhed Neqi A/S blev i 2013 renoveret til et tocifret millionbeløb, og fremstår i dag som en moderne virksomhed. Den kommende fabrikschef kommer derfor til at fortsætte arbejdet med at implementere og udvikle idegrundlaget for et multislagteri./strong>

neqi-as-ny-fabrikschef-630p.jpg

Når den nuværende fabrikschef Henning Sønderup går på en planlagt pension og den nye fabrikschef Kunuk Albrechtsen overtager jobbet fortsætter arbejdet med formålet med renoveringen. Nemlig at skabe en dynamisk og økonomisk bæredygtigt multislagteri, der samtidigt kan understøtte landbruget, forøge hjemmemarkedsproduktionen af fødevarer og andre landbrugsprodukter.

Kunuk Albrechtsen:
- Der ligger et stykke arbejde foran os som skal løses. Der er praktiske løsninger, der venter, ligesom strategiarbejdet fortsætter. Muligheder skal afdækkes, der skal regnes og vejes, og nye veje skal afprøves. Jeg glæder mig til at gå i gang, og med medarbejderne arbejde med fokus på fremtiden. Jeg er overbevidst om, at vi nok skal nå målet.

Henning Sønderup:
- Jeg skal være ærlig og indrømme at Neqi A/S har været en stor del af mit liv. Der har været en del udfordringer igennem årene, men jeg er glad for at renoveringen blev gennemført. Neqi A/S, og dermed KNI A/S, står i dag med et godt udgangspunkt for at skabe et bæredygtigt multislagteri, og jeg er glad for at have været med til at bringe den dertil.

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl