Elever fra Pilersuisoq dimitterer

Dimmittenderne fra ventre: Angutinnguaq Sakariassen, Mikael Enoksen, Sikkersoq Jakobsen og Sunaanaaq Taannaajik. Den femte dimmitend, Ruth Nikodemussen, fik sit bevis i Tasiilaq.

 

Vores fem elever fra Pilersuisoq fik den 16. juni 2021 deres uddannelsesbeviser i Qaqortoq. Tre af dem kan nu kalde sig kontorassistenter og to af dem butiksassistenter.

Stort tillykke til jer alle :)

 

Vi var med til dimissionsdagen, og her modtog to dimmittender med de bedste resultater i hh. butiks- og kontorassistenskategorien præmier, samt tildelte man også en præmie til den med færrest fravær.

Vores HRD-konsulent Najannguaq Møller var rejst fra Sisimiut for at deltage og uddele præmierne.

pilersuisumi-ilinniartut-naammassisut-630px-02.jpg

Mikael Enoksen fra Alluitsup Paa har fået de bedste resultater blandt de nyudklækkede butiksassistenter. Han blev også hædret som den med mindst fravær.

Mikale har gennem sit 4-årige uddannelsesforløb ikke haft fravær, hans eneste var dengang, han kom fem minutter for sent i skole.

Blandt de nye kontorassistenter var det Sikkersoq Jakobsen fra Nanortalik, der havde fået de bedste resultater og fik også en præmie.

Sikkersoq blev også hædret fra Niuernermik Ilinniarfik.

TNI udklækkede i alt ti butiksassistenter og 21 kontorassistenter i Campus Kujalleq, nogle af dem dimitterede i de steder, de kommer fra.

 

pilersuisumi-ilinniartut-naammassisut-630px-03.jpg

Dimittenderne, nogle dimitterede de steder, de er fra.

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl