Uthilie Karlsen - 40 års jubilæum

Butikschef Uthilie Karlsen i Upernavik holdt sammenlagt 40 års jubilæum d. 20. februar 2019 i sit arbejde i hhv. KGH og KNI.

Skærmbillede 2019-02-21 kl. 10.33.02.png

Uthilie fortæller kort her om sin jubilæum:

Siden jeg var helt ung så jeg frem til at få et arbejde i KGH, og siden jeg begyndte at arbejde i virksomheden har jeg krævet hårdt af mig selv ganske mange gange for at kunne tilpasse og følge med den udvikling, der undergik virksomheden, både med hensyn til den måde arbejdet skal udføres og også med hensyn til de nye værktøjer osv.

Til trods for at jeg nu har arbejdet i 40 år vågner jeg hver morgen og glæder mig til at gå på arbejde. Nå man kan se den positive taludvikling som man selv har bidraget bliver ønsket om at være en del af holdet endnu større og drømmen om endnu et rekordresultat bliver stærkere.

Man kan nå at arbejde så mange år i samme virksomhed, når samarbejdet fungerer og når man bliver støttet fra familiens side, og ikke mindst når man selv har den loyale indstilling og dedikeret til arbejdet.

Skærmbillede 2019-02-21 kl. 10.33.21.png

Tillykke Uthilie, tillykke til dig og din familie. Det er glædeligt og også betryggende at have personer som dig som kollega. Vi har over for samfundet en forpligtelse og et stort ansvar, som vi hver dag skal efterleve, og i den forbindelse kan vi ikke undvære folk som dig. Vi er stolte af dig og du viser vejen for de yngre generationer.Sender adm. direktør Peter Grønvold Samuelsen en hilsen til jubilaren.

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl