Anders Stenbakken

TOYOTA er ikke kun biler – det er også symaskiner

TOYOTA kvalitets-symaskiner kan nu købes via pisisa.gl.

Det Japanske firma Aisin er verdens 6. største producent af autodele. Foruden dette, producerer de Toyota symaskiner. Rent faktisk begyndte første produktion af symaskinen i 1946 - altså et år før den første Toyota bil blev bygget.

Langt de fleste af Toyotas symaskiner har en lang række unikke fordele sammenlignet med andre maskiner.
De er kraftige og der er quick guide indbygget på maskinerne. De har store drejehjul og de har et ergonomisk design & stor sy-flade. Ydermere har de et flot design.

Toyota symaskiner er bygget til at holde i fremtiden - og sikrer forbrugeren lettest mulig tilgang til glæde ved produktet.

"Vi er hos pisisa.gl meget glade for at vi nu via vores leverandør LOPE Handel A/S, kan tilbyde vores kunder symaskiner på pisisa.gl. Det har været vores ønske i lang tid at kunne tilbyde symaskiner på pisisa.gl, da vi ved at det er et produkt der er meget efterspørgsel på blandt vores kunder.
Toyota er et stærkt brand og de laver kvalitetsprodukter til konkurrence dygtige priser som nu er muligt at købe via pisisa.gl."

Symaskinerne findes på pisisa.gl i mange varianter og der er desuden produkter af tilbehør som man kan købe sammen med maskinen.
Som det gælder for køb af alle andre varer via www.pisisa.gl så vil fragtomkostninger altid være inkluderet i prisen.

Se produkter her: http://pisisa.gl/da/symaskiner-2

 
 
 

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl