KNI Design

01-03-2023

Grønlandsk design til grønlandske hjem

Udover at levere livsnødvendige varer og brændstoffer til hverdagen, skaber KNI også brugskunst med rødder i vores stolte inuitkultur og traditioner. KNI Design er brugskunst til hjemmet, hverdagen og alle, der holder af vores fælles grønlandske kulturarv.

I 2019 samlede KNI alle produktudviklinger på brugskunst, tekstiler og beklædning under brandet KNI Design. Alle produkter skabes i samarbejde mellem KNI Marketing i Sisimiut og lokale designere, kunstnere og kreative talenter. Inspirationen finder vi i naturen, kulturen og de ting, der sker i verdenen omkring os. Så hvert produkt bliver en lille hyldest til vores grønlandske identitet. Hvert eneste produkt er selvfølgelig formgivet i bedst mulige kvalitet, der kan holde til at blive brugt i mange år.

Produkterne er hurtigt meget populære, så vi mærker stor efterspørgsel og interesse, når vi lancerer nye designprodukter gennem Pilersuisoq. Det er indtil videre blevet til både kaffestel, t-shirts, sengetøj, spillekort, plakater, duge, kageforme, lysestager og kagedåser, der nu står i grønlandske hjem over hele landet, eller bliver givet som gaver til fødselsdage og højtider.

Fælles om en plastikfri natur

I Polaroil og Pilersuisoq gør vi en fælles indsats for at indsamle olieemballager, så de ikke ender i naturen.

Read more
REMA 1000 – discount med holdning

Vores varer på hylderne skal afspejle det, vi står for. Derfor er det ikke tilfældigt, at vi har valgt REMA 1000, som en af vores leverandører.

Read more
Det må ikke være svært at spise sundt

I KNI mener vi, at det skal være muligt at tilberede et godt og nærende måltid, uanset om man bor i byen eller i en lille bygd.

Read more

Shortcut to the manual

Save the manual on your home screen so it's always close at hand.

1. Click three dots in the right corner.

2. Tap “Add to Home Screen”

Add to home screen

Shortcut to the manual

Save the manual on your home screen so it's always close at hand.

1. Click at the bottom of your screen

2. Tap “Add to Home Screen”

Add to home screen