REMA 1000 – discount med holdning

10-03-2023

Vores varer på hylderne skal afspejle det, vi står for. Derfor er det ikke tilfældigt, at vi har valgt REMA 1000, som en af vores leverandører. De står for discount med holdning, kvalitet, bæredygtighed og ansvarlighed. Det er bl.a. det, der har gjort REMA 1000 kendt i Norden for kvalitetsvarer til fornuftige priser.

Pilersuisoq er ofte den eneste butik på bostedet. Det betyder, at kunderne kun har vores varer at vælger imellem. Derfor har vi et stort ansvar for at udvælge de varer, der passer bedst til vores arktiske hverdag. Det skal være et godt udvalg af kvalitetsprodukter til lavest mulig pris. Desuden lægger vi vægt på, at vores varer er produceret ansvarligt med krav til kvalitet og indvirkning på dyr, mennesker og miljø. Alt det leverer REMA 1000.

Testvindere
REMA 1000’s varer bliver løbende brugt i diverse smagstests og her vinder de ofte for bedste smag eller bedste kvalitet til pengene fx har deres kopnudler, frysepizza, chips, marmelade, tortillas alle fået priser og udmærkelser for deres gode smag.

Undgå kemi i hverdagen
Mange af REMA 1000’s mest brugte hverdagsprodukter som fx bleer, shampoo, sæbe, creme og vaskepulver bærer anerkendte allergi- og miljømærker som Astma-Allergi mærket og Svanemærket, en garanti for, at produktet er godt for både miljø og mennesker. Det gør, at man nemt og billigt kan undgå parfume og miljøskadelige stoffer i hverdagen.

Fælles om en plastikfri natur

I Polaroil og Pilersuisoq gør vi en fælles indsats for at indsamle olieemballager, så de ikke ender i naturen.

Read more
Det må ikke være svært at spise sundt

I KNI mener vi, at det skal være muligt at tilberede et godt og nærende måltid, uanset om man bor i byen eller i en lille bygd.

Read more
KNI Design

Er brugskunst inspireret af Grønland, designet af KNI Marketing, ofte i samarbejde med lokale designere og kunstnere. Inspireret af alt det, der binder os sammen. Det er kvalitetsprodukter for alle, der er skabt til at blive brugt i hjemmet eller givet som gave.

Read more

Shortcut to the manual

Save the manual on your home screen so it's always close at hand.

1. Click three dots in the right corner.

2. Tap “Add to Home Screen”

Add to home screen

Shortcut to the manual

Save the manual on your home screen so it's always close at hand.

1. Click at the bottom of your screen

2. Tap “Add to Home Screen”

Add to home screen