REMA 1000 – discount med holdning

10-03-2023

Vores varer på hylderne skal afspejle det, vi står for. Derfor er det ikke tilfældigt, at vi har valgt REMA 1000, som en af vores leverandører. De står for discount med holdning, kvalitet, bæredygtighed og ansvarlighed. Det er bl.a. det, der har gjort REMA 1000 kendt i Norden for kvalitetsvarer til fornuftige priser.

Pilersuisoq er ofte den eneste butik på bostedet. Det betyder, at kunderne kun har vores varer at vælger imellem. Derfor har vi et stort ansvar for at udvælge de varer, der passer bedst til vores arktiske hverdag. Det skal være et godt udvalg af kvalitetsprodukter til lavest mulig pris. Desuden lægger vi vægt på, at vores varer er produceret ansvarligt med krav til kvalitet og indvirkning på dyr, mennesker og miljø. Alt det leverer REMA 1000.

Testvindere
REMA 1000’s varer bliver løbende brugt i diverse smagstests og her vinder de ofte for bedste smag eller bedste kvalitet til pengene fx har deres kopnudler, frysepizza, chips, marmelade, tortillas alle fået priser og udmærkelser for deres gode smag.

Undgå kemi i hverdagen
Mange af REMA 1000’s mest brugte hverdagsprodukter som fx bleer, shampoo, sæbe, creme og vaskepulver bærer anerkendte allergi- og miljømærker som Astma-Allergi mærket og Svanemærket, en garanti for, at produktet er godt for både miljø og mennesker. Det gør, at man nemt og billigt kan undgå parfume og miljøskadelige stoffer i hverdagen.

Halvårsrapport 2023

KNI A/S leverer et resultat på 140 mio. DKK før skat for første halvår i regnskabsåret 2023/24. Resultatet er 56 mio. DKK lavere end tilsvarende periode sidste år som var ekstraordinært godt.

Læs mere
KNI har fundet sin nye direktør for HR kommunikation og bæredygtighed

Læs mere
Fakta om prisstigningerne i Pilersuisoq

De prisstigninger vores kunder oplever nu, med forsinkelse, hænger sammen med de globale prisstigninger og øgede transportomkostninger. Med få undtagelser er fødevarepriserne på verdensplan steget markant og løbende de seneste to år, hvor fødevarepriserne set over et gennemsnit er steget med lidt over 21 % i perioden...

Læs mere

Najoqqutassatut atuakkamut aqqut qaninneq

Atuagaq najoqqutassaq angerlarsimaffinni skærminnut toqqoruk qaqugukkulluunniit atoriaannanngorlugu.

1. Toornerit pingasut talerpiani teqeqqumiittut tuukkit

2. ”Føj til startskærm” tooruk

Startskærminnut ilannguguk

Genvej til håndbogen

Gem håndbogen på din hjemmeskærm, så den altid er lige ved hånden.

1. Tryk på de tre prikker i højre hjørne.

2. Tryk på “Føj til startskærm”

Føj til startskærm

Najoqqutassatut atuakkamut aqqut qaninneq

Atuagaq najoqqutassaq angerlarsimaffinni skærminnut toqqoruk qaqugukkulluunniit atoriaannanngorlugu.

1. Skærmivit naqqani tooruk

2. "Føj til hjemmeskærm” tooruk

Angerlarsimaffinni skærminnut ilannguguk

Genvej til håndbogen

Gem håndbogen på din hjemmeskærm, så den altid er lige ved hånden.

1. Klik på i bunden af din skærm

2. Tryk på “Føj til hjemmeskærm”

Føj til hjemmeskærm