Pilersuisoq

Et anderledes supermarked

Pilersuisoq er KNIs dagligvarekæde med 67 butikker fordelt på 64 steder over hele landet. Det er vores opgave at forsyne kunderne med et udvalg af dagligvarer og forbrugsgoder, og vores ansvar at sikre den bedst mulige pris for kunderne. Det er ikke et mål for KNI at tjene mest muligt på salg af vores varer. Det er derimod et mål, at vi sikrer en ansvarlig balance mellem, hvad vi køber en vare for, og hvad vi sælger den videre for.

Selvfølgelig er forsyningerne vores primære fokus, men vi har også mange andre opgaver at løse. Her fokuserer vi særligt på at udvikle folkesundheden i en mere positiv retning og gøre en indsats for en renere grønlandsk natur. Ligesom vi ønsker at bidrage positivt til små og store fællesskaber.

Besøg Pilersuisoq

TIL DIG OG DIN HVERDAG.

Basisvarer med forsyningsgaranti og prisgaranti

Som noget særligt har vores Pilersuisoq butikker i bygderne et udvalg af basisvarer, der altid skal være på lager. Det gælder livsvigtige fødevarer, håndkøbsmedicin, personlig pleje, jagt og fangstudstyr, der er med til at få hverdagen til at fungere. Basisvarerne koster det samme i alle butikker, uanset hvor lang transporten er. Det gælder også, hvis en butik løber tør for en basisvare, og den skal flyves ind. Så betaler vi selv den ekstraomkostning.

Mamarisavut.gl – vores grønlandske madunivers

Vi mener, at alle har ret til sunde og gode måltider, uanset hvor man bor i landet. Gennem vores madunivers Mamarisavut.gl deler vi nemme hverdagsopskrifter til børn og voksne og inspiration til fest, traditioner og sund livsstil. Opskrifterne tager udgangspunkt i de basisvarer, vi sælger i butikken kombineret med lokal fangst. Så alle i landet har mulighed for at lave opskrifterne.

Meqqusaalik

Meqqusaalik outdoortøj er udviklet af KNI i Sisimiut. Formålet er at lave slidstærkt, kvalitetstøj tilpasset de arktiske behov og til en pris, som alle har råd til. Tøjet er altid testet og tilpasset i samarbejde med lokalbefolkningen. Meqqusaalik forhandles i alle Pilersuisoq, og fra 3 kvartal 2023 også på webshoppen meqqusaalik.gl
.

KNI Design

Udover at levere livsnødvendige varer og brændstoffer til hverdagen, skaber KNI også brugskunst med rødder i vores stolte inuitkultur og traditioner. KNI Design er brugskunst til hjemmet, hverdagen og alle, der holder af vores fælles grønlandske kulturarv.

Kvalitetsvarer til fornuftige priser

Vi har en klar holdning til vores sortiment. Derfor lægger vi vægt på, at vores varer er produceret ordentligt med krav til kvalitet og indvirkning på dyr, mennesker og miljø. Derfor har vi bl.a. valgt REMA 1000 som leverandør, der er kendt i hele Norden for kvalitetsvarer til fornuftige priser. Desuden sælger vi nye produkter og brugskunst fra KNI Design, som vi selv udvikler i KNI inspireret af vores fælles kultur og natur.

Læs mere

Aktuelle job-opslag i Pilersuisoq

Se alle jobs

Ingen ledige stillinger i øjeblikket

Kontakt

Pilersuisoq
Postboks 50
3911 Sisimiut

Download dokumenter

Læs og download vores CSR- og årsrapporter samt pressemeddelelser her.

Download her

KNI Engros

Det er vores ansvar at levere forsyninger til private og offentlige organisationer i Grønland. Vi sikrer et stort udvalg af varer, der er tilpasset erhvervskunder til konkurrencedygtige priser. Vi har engroslagre i alle byer, mens vores engrosbutikker er placeret i Nuuk, Sisimiut, Ilulissat og Aasiaat.

Læs mere om KNI Engros

Najoqqutassatut atuakkamut aqqut qaninneq

Atuagaq najoqqutassaq angerlarsimaffinni skærminnut toqqoruk qaqugukkulluunniit atoriaannanngorlugu.

1. Toornerit pingasut talerpiani teqeqqumiittut tuukkit

2. ”Føj til startskærm” tooruk

Startskærminnut ilannguguk

Genvej til håndbogen

Gem håndbogen på din hjemmeskærm, så den altid er lige ved hånden.

1. Tryk på de tre prikker i højre hjørne.

2. Tryk på “Føj til startskærm”

Føj til startskærm

Najoqqutassatut atuakkamut aqqut qaninneq

Atuagaq najoqqutassaq angerlarsimaffinni skærminnut toqqoruk qaqugukkulluunniit atoriaannanngorlugu.

1. Skærmivit naqqani tooruk

2. "Føj til hjemmeskærm” tooruk

Angerlarsimaffinni skærminnut ilannguguk

Genvej til håndbogen

Gem håndbogen på din hjemmeskærm, så den altid er lige ved hånden.

1. Klik på i bunden af din skærm

2. Tryk på “Føj til hjemmeskærm”

Føj til hjemmeskærm