Neqi A/S

Neqi A/S er KNI’s datterselskab og slagteri i Narsaq, der tilbyder Sydgrønlandske råvarer, som passer til den grønlandske hverdag og tradition. Vi leverer høj kvalitet fra dyr og afgrøder, der har haft det godt i den vilde natur. På slagteriet udvikler og forfiner vi slagterhåndværket og kartoffellandbrug. Her slagtes og forarbejdes årligt mere end 20.000 lam, 1.900 får, 150 rensdyr, 100 kvæg og 7 ton kartofler. Vi udvikler også nye produkter, der kan skabe flere arbejdspladser og understøtte vores eget landbrug.

Arktiske kartofler

Kartofler er en af de afgrøder, der stortrives i det sydgrønlandske klima. Her har jorden en unik sammensætning, der forhindrer de skadedyr, som man ser andre steder i verden. Det gør, at vi kan nyde grønlandske kartofler fyldt med smag og sund energi fra Neqi.

Spis lokalt – sæt grønlandsk lam på bordet

Der er mange steder i verden, som er kendte for deres lam. Det gælder også Grønland. Neqi leverer grønlandsk lam, der smager af vores vilde natur. Lammene har gået ude i den fri, spist de vilde planter og drukket det reneste vand. Det kan smages og mærkes på kvaliteten. Derfor er grønlandsk lam eftertragtet både herhjemme og i udlandet. I Neqi sørger vi for at flest mulige kunder i Grønland kan få glæde af det gode lam.

Færdigretter der smager af Grønland

Neqi tilbyder en række færdigretter, der er udviklet i samarbejde med den prisbelønnede kok Inunnguaq Hegelund. Han er optaget af at bruge lokale råvarer og udbrede deres kendskab, og det passer godt sammen med Neqis ønske om at forædle flere grønlandske produkter. Alle retterne er lige til at opvarme og nyde.

Job i Neqi

Skal vi være selvbærende, er det vigtigt, at vi kan forsynes os selv med fødevarer. Det arbejder vi med i Neqi. Her bliver du en del af et team, der udvikler og forfiner slagterhåndværket og arbejder med at udvikle nye og spændende produkter. Se om vi har ledige stillinger her.

Aktuelle job-opslag hos Neqi

Se alle jobs

Ingen ledige stillinger i øjeblikket

Et skridt nærmere selvforsyning

I takt med at naturen i Sydgrønland forandrer sig, tænker vi i nye muligheder og nye produkter. Vi indsamler nye erfaringer og viden, der kan gøre Grønland endnu mere selvforsynende og selvbærende i fremtiden. Ved selv at hente og bearbejde råvarer fra vores eget spisekammer, bidrager vi til en mere bæredygtig fremtid med kortere transport og mindre CO2 aftryk.

Kontakt

Slagteri
Neqi A/S
Postboks 69
3921 Narsaq

Adresse
Neqi A/S
Postboks 319
3911 Sisimiut

Najoqqutassatut atuakkamut aqqut qaninneq

Atuagaq najoqqutassaq angerlarsimaffinni skærminnut toqqoruk qaqugukkulluunniit atoriaannanngorlugu.

1. Toornerit pingasut talerpiani teqeqqumiittut tuukkit

2. ”Føj til startskærm” tooruk

Startskærminnut ilannguguk

Genvej til håndbogen

Gem håndbogen på din hjemmeskærm, så den altid er lige ved hånden.

1. Tryk på de tre prikker i højre hjørne.

2. Tryk på “Føj til startskærm”

Føj til startskærm

Najoqqutassatut atuakkamut aqqut qaninneq

Atuagaq najoqqutassaq angerlarsimaffinni skærminnut toqqoruk qaqugukkulluunniit atoriaannanngorlugu.

1. Skærmivit naqqani tooruk

2. "Føj til hjemmeskærm” tooruk

Angerlarsimaffinni skærminnut ilannguguk

Genvej til håndbogen

Gem håndbogen på din hjemmeskærm, så den altid er lige ved hånden.

1. Klik på i bunden af din skærm

2. Tryk på “Føj til hjemmeskærm”

Føj til hjemmeskærm