Mød vores medarbejdere

Som en af Grønlands største arbejdspladser løser vi opgaver over hele landet – primært udenfor hovedstaden. Det gør, at vi kan tilbyde et bredt udvalg af jobs indenfor energi, handel og administration. Derfor ser vores medarbejderes hverdag også vidt forskellige ud. Nogle sidder på kontor, mens andre arbejder udenfor året rundt. Nogle vil helst arbejde i de større byer, mens andre har det bedst med at bo og arbejde i et mindre samfund. Alt er muligt i KNI.

Gør karriere udenfor storbyen
Ligegyldigt hvor i landet man arbejder, er der altid mulighed for videreuddannelse og nye karrieremuligheder. For det har høj prioritet hos os at uddanne medarbejdere internt, så vi har kvalificeret arbejdskraft til at løfte vores mange opgaver. Derfor tilbyder vi også vores medarbejdere et bredt udbud af opkvalificerende kurser, praktikforløb, uddannelser og efteruddannelser.

Vi har altid plads til flere
Der vil løbende være jobopslag på denne side, men du er også altid meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning – både til jobs og praktikpladser.

Har du talent?
I hele KNI har vi altid 70-90 praktikanter, hvilket gør os til et af landets største praktiksteder. Vi er altid på udkig efter nye talenter. Her på siden kan du møde en del af vores medarbejdere og høre mere om, hvordan det er at arbejde i KNI.

Mød Aqqalu-Inuuteq

 

“Min interesse blev mit job”

Aqqalu-Inuuteq’s interesse for at fotografere startede i efterskoletiden for 13 år siden. Der valgte han nemlig fotografering som valgfag, og han husker følelsen. Det her var lige ham. Han gjorde dog først noget ved den spirende interesse efter 3 år, han gik på MERX I på Niuernermik Ilinniarfik. Her købte han for første gang sit eget kamera, og så var grunden ligesom lagt.

Læs mere

Mød Rosalia

Rosalia er købmand, leder og mor til 4

Rosalia Korneliussen er 34 år, født og opvokset i den smukke østgrønlandske bygd Tiilerilaaq, hvor hun i dag er købmand. Hun er tæt knyttet til bygden – både til de mennesker der bor der, og dens placering ved Sermilik Isfjord.

Rosalia er udlært som Butiksassistent ved TNI – Handelsskolen i Qaqortoq, hvor hun var i praktik hos Pilersuisoq Tasiilaq fra 2012 til 2016.

Jeg har selvfølgelig arbejdet andre steder, fordi det var en del af min karirre, og fordi jeg synes, det var spændende at prøve noget andet. Men jeg føler mig mest hjemme her. Stedet gør mig glad, for jeg holder meget af roen og nærheden. Jeg synes, det er godt for mine børn at vokse op et lille sted, hvor alle kender hinanden og den natur, der omgiver os.

Med jobbet som købmand kommer et stort ansvar, for i en bygd har købmanden rigtigt mange forpligtigelser, som man skal kunne løse for at tingene fungerer. Nogle gange er det lidt meget, men jeg virkelig godt lide de udfordringer og små sejre, jobbet giver mig som person. Jeg synes, jeg har et meget meningsfuldt job.

Mød Nikolaj Svendsen

“Jeg kommer fra blyants-alderen”.

Den 5. april 1967, da jeg var 15 år, ansatte udstedsbestyreren i Kangersuatsiaq mig på prøve i KGH’s butik. 5 dage efter var jeg fastansat butiksmedhjælper  – nu er der gået 56 år og jeg er stadig fastansat i KNI.  Og jeg kan ærligt sige, at jeg aldrig har haft lyst til at arbejde for et andet selskab.

Butikken i Kangersuatsiaq var ikke en selvbetjeningsbutik, men en klassisk gammeldags købmandsbutik, hvor der duftede af alle vores varer. Kaffe, figner, tobak, træ og tovværk  – det var en dejlig duft.  Vi havde en købmandsdisk som kunderne gik hen til og så fandt vi varerne frem til dem.  Det var også her vi købte deres sælskind. Og det hele blev sirligt skrevet ned med blyant. Det er derfor jeg plejer at sige: Jeg kommer ikke fra jernalderen  – jeg kommer fra blyantsalderen.

Læs mere

Najoqqutassatut atuakkamut aqqut qaninneq

Atuagaq najoqqutassaq angerlarsimaffinni skærminnut toqqoruk qaqugukkulluunniit atoriaannanngorlugu.

1. Toornerit pingasut talerpiani teqeqqumiittut tuukkit

2. ”Føj til startskærm” tooruk

Startskærminnut ilannguguk

Genvej til håndbogen

Gem håndbogen på din hjemmeskærm, så den altid er lige ved hånden.

1. Tryk på de tre prikker i højre hjørne.

2. Tryk på “Føj til startskærm”

Føj til startskærm

Najoqqutassatut atuakkamut aqqut qaninneq

Atuagaq najoqqutassaq angerlarsimaffinni skærminnut toqqoruk qaqugukkulluunniit atoriaannanngorlugu.

1. Skærmivit naqqani tooruk

2. "Føj til hjemmeskærm” tooruk

Angerlarsimaffinni skærminnut ilannguguk

Genvej til håndbogen

Gem håndbogen på din hjemmeskærm, så den altid er lige ved hånden.

1. Klik på i bunden af din skærm

2. Tryk på “Føj til hjemmeskærm”

Føj til hjemmeskærm