Farvel til tilbudsaviser i papir

23-05-2023

I dag har 94 % af alle voksne herhjemme en smartphone, og den bruges flittigt til alle former for kommunikation, underholdning og handel – også i de ældre aldersgrupper. Derfor var det naturligt at tage skridtet væk fra trykte tilbudsaviser til et mere bæredygtigt alternativ: Den digitale tilbudsavis.

Den 9. september 2022 blev Pilersuisoqs tilbudsavis 100% digital. Vi sagde pænt farvel til papirudgaven og goddag til en mere dynamisk tilbudsavis, som kunderne nu kan se på deres mobil, tablet eller computer præcis når det passer dem. Den digitale avis giver et endnu bedre overblik over ugens tilbud blandet med interaktive bannere med inspiration og opskrifter.

Dermed blev Pilersuisoq den første detailkæde, ikke blot i Grønland, men i hele Rigsfællesskabet, der udelukkende har en digital tilbudsavis.

Et mere bæredygtigt alternativ
At overgå til en digital tilbudsavis er ikke bare smartere og mere praktisk for vores kunder. Det er også mere bæredygtigt for miljøet, for det minimerer både papirforbrug og transport til butikkerne. Samtidig er måden at producere tilbudsavisen på mere fleksibel og aktuel, som også er med til at gøre processen grønnere.

Velkommen til en mere digital hverdag
Vores kunder har taget rigtig godt imod den digitale tilbudsavis. Hele 86% af kunderne læser avisen på deres mobil. Det gør samtidig, at vi løbende kan aflæse data og opdatere avisen til at præstere bedre. Data fra tilbudsavisens første 6 måneder viser, at 76% af de besøgende læser 100% af avisen. Det er vi mere end supertilfredse med.

Alle aldersgrupper blandt vores kunder benytter sig af den digitale avis.

Brugerne fordeler sig ligeligt mellem kønnene. Antalsmæssigt er aldersgruppen 45 – 54 den største. 65+ er noget mindre, men da denne gruppe kun repræsenterer ca. 10 % af befolkningen er de faktisk overrepræsenteret blandt tilbudsavisens læsere

Den digitale tilbudsavis er en del af vores interne proces om at blive mere digitale og forenkle processerne i KNI. Derfor kommer vi løbende til at optimere vores løsninger og tilgængelighed og gøre KNI mere moderne.

Fælles om en plastikfri natur

I Polaroil og Pilersuisoq gør vi en fælles indsats for at indsamle olieemballager, så de ikke ender i naturen.

Read more
REMA 1000 – discount med holdning

Vores varer på hylderne skal afspejle det, vi står for. Derfor er det ikke tilfældigt, at vi har valgt REMA 1000, som en af vores leverandører.

Read more
Det må ikke være svært at spise sundt

I KNI mener vi, at det skal være muligt at tilberede et godt og nærende måltid, uanset om man bor i byen eller i en lille bygd.

Read more

Shortcut to the manual

Save the manual on your home screen so it's always close at hand.

1. Click three dots in the right corner.

2. Tap “Add to Home Screen”

Add to home screen

Shortcut to the manual

Save the manual on your home screen so it's always close at hand.

1. Click at the bottom of your screen

2. Tap “Add to Home Screen”

Add to home screen