Farvel til tilbudsaviser i papir

23-05-2023

I dag har 94 % af alle voksne herhjemme en smartphone, og den bruges flittigt til alle former for kommunikation, underholdning og handel – også i de ældre aldersgrupper. Derfor var det naturligt at tage skridtet væk fra trykte tilbudsaviser til et mere bæredygtigt alternativ: Den digitale tilbudsavis.

Den 9. september 2022 blev Pilersuisoqs tilbudsavis 100% digital. Vi sagde pænt farvel til papirudgaven og goddag til en mere dynamisk tilbudsavis, som kunderne nu kan se på deres mobil, tablet eller computer præcis når det passer dem. Den digitale avis giver et endnu bedre overblik over ugens tilbud blandet med interaktive bannere med inspiration og opskrifter.

Dermed blev Pilersuisoq den første detailkæde, ikke blot i Grønland, men i hele Rigsfællesskabet, der udelukkende har en digital tilbudsavis.

Et mere bæredygtigt alternativ
At overgå til en digital tilbudsavis er ikke bare smartere og mere praktisk for vores kunder. Det er også mere bæredygtigt for miljøet, for det minimerer både papirforbrug og transport til butikkerne. Samtidig er måden at producere tilbudsavisen på mere fleksibel og aktuel, som også er med til at gøre processen grønnere.

Velkommen til en mere digital hverdag
Vores kunder har taget rigtig godt imod den digitale tilbudsavis. Hele 86% af kunderne læser avisen på deres mobil. Det gør samtidig, at vi løbende kan aflæse data og opdatere avisen til at præstere bedre. Data fra tilbudsavisens første 6 måneder viser, at 76% af de besøgende læser 100% af avisen. Det er vi mere end supertilfredse med.

Alle aldersgrupper blandt vores kunder benytter sig af den digitale avis.

Brugerne fordeler sig ligeligt mellem kønnene. Antalsmæssigt er aldersgruppen 45 – 54 den største. 65+ er noget mindre, men da denne gruppe kun repræsenterer ca. 10 % af befolkningen er de faktisk overrepræsenteret blandt tilbudsavisens læsere

Den digitale tilbudsavis er en del af vores interne proces om at blive mere digitale og forenkle processerne i KNI. Derfor kommer vi løbende til at optimere vores løsninger og tilgængelighed og gøre KNI mere moderne.

Halvårsrapport 2023

KNI A/S leverer et resultat på 140 mio. DKK før skat for første halvår i regnskabsåret 2023/24. Resultatet er 56 mio. DKK lavere end tilsvarende periode sidste år som var ekstraordinært godt.

Læs mere
KNI har fundet sin nye direktør for HR kommunikation og bæredygtighed

Læs mere
Fakta om prisstigningerne i Pilersuisoq

De prisstigninger vores kunder oplever nu, med forsinkelse, hænger sammen med de globale prisstigninger og øgede transportomkostninger. Med få undtagelser er fødevarepriserne på verdensplan steget markant og løbende de seneste to år, hvor fødevarepriserne set over et gennemsnit er steget med lidt over 21 % i perioden...

Læs mere

Najoqqutassatut atuakkamut aqqut qaninneq

Atuagaq najoqqutassaq angerlarsimaffinni skærminnut toqqoruk qaqugukkulluunniit atoriaannanngorlugu.

1. Toornerit pingasut talerpiani teqeqqumiittut tuukkit

2. ”Føj til startskærm” tooruk

Startskærminnut ilannguguk

Genvej til håndbogen

Gem håndbogen på din hjemmeskærm, så den altid er lige ved hånden.

1. Tryk på de tre prikker i højre hjørne.

2. Tryk på “Føj til startskærm”

Føj til startskærm

Najoqqutassatut atuakkamut aqqut qaninneq

Atuagaq najoqqutassaq angerlarsimaffinni skærminnut toqqoruk qaqugukkulluunniit atoriaannanngorlugu.

1. Skærmivit naqqani tooruk

2. "Føj til hjemmeskærm” tooruk

Angerlarsimaffinni skærminnut ilannguguk

Genvej til håndbogen

Gem håndbogen på din hjemmeskærm, så den altid er lige ved hånden.

1. Klik på i bunden af din skærm

2. Tryk på “Føj til hjemmeskærm”

Føj til hjemmeskærm