Pilersuisoq

- Grønlands største detailkæde

logo-pilersuisoq-mid.png

Vi, Pilersuisoq, er en landsdækkende detailkæde med 64 butikker over hele Grønland. Fra den nordligste til den sydligste butik er afstanden over 2.000 km. Vi driver også en duty-free butik i den internationale lufthavn i Kangerlussuaq.

Vi sikrer leveringer til alle - også til den mindste bygd. Forsyningerne sker via skibs- og luftfragt. I et land, hvor mange byer og bygder en stor del af året er svært tilgængelige på grund af tilfrosne fjorde og havne, kræver det mere end almindelig god planlægning. Derfor er effektiv logistik og evnen til at forudse behov højt prioriteret hos os.

Mange steder er butikken det vigtigste omdrejningspunkt for bygdens liv, og befolkningen er afhængig af vores evne til at få varer frem året rundt. En opgave, der adskiller sig væsentligt fra detailhandel andre steder i verden - og et ansvar som vi gør alt for at leve op til. Ud over detailhandel varetager vi også mange steder en række servicefunktioner som fx bank, post, skibsanløb, heliport etc.. 

Hverdag året rundt udfører vi en meget vigtig opgave - og det er vi stolte af. 

 


 

Vidste du, at: 
I 43 ud af de 64 steder, hvor Pilersuisoq har sine butikker, er havet frosset til i mere end tre måneder, men det kan ikke forudsiges, hvornår isen lægger sig, og hvor længe det vil vare. På 37 ud af de 64 steder er Pilersuisoq-butikken det eneste sted, hvor indbyggerne kan handle. 

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl