5 fælles målsætninger

Vi er på flere måder en unik virksomhed, der er svær at sammenligne med andre. For os handler det ikke om at tjene mest muligt – men om at tjene nok til at have en økonomi i balance. Vores fokus er at sikre hverdagen for alle os, der bor her i landet. Det gør vi ved at levere energi og dagligvarer til alle egne af landet. Men samtidig er vi også en virksomhed, der engagerer os i mange af landets store og små fællesskaber, så vi sammen med andre bidrager til at skabe et stærkere og mere selvbærende Grønland.

Det er naturligt at bygge videre på vores lange erfaring med forsyning af Grønland og tilføje nye løsninger og forandringer, der bringer os ind i fremtiden. Derfor har vi skabt en række nye målsætninger, der sætter retningen for hele KNI. De er inspireret af vores kunder, medarbejdere og vores fælles dagligdagsliv, og hvordan vi kan skabe livskvalitet og bæredygtig udvikling i hele landet.

En økonomi i balance

KNIs økonomi skal være sammenhængende og i balance.

Det betyder, at selskabet ikke skal tjene mere, end der er nødvendigt for at opretholde selskabet og dets kerneformål og forpligtelser. Overskuddet bruges til at investere i vores infrastruktur, systemer og ansatte, så KNI kan levere sine kerneydelser.

En dynamisk og attraktiv arbejdsplads

KNI skal være en dynamisk arbejdsplads, hvor forandringer er velkomne.

Hvor vi prioriterer de ambitiøse, langsigtede løsninger frem for de nemme kortsigtede. Vores arbejdsmiljø skal være sundt og produktivt, hvor vi løser forsyningsopgaverne i effektivt samarbejde på tværs af enheder og lokationer.

Et stærkere fundament for forandringer

Vi skal skabe et bedre fundament for forandringer i KNI, ved at styrke vores kerneprocesser og udvikle selskabets digitale løsninger, så de understøtter forretningen og fremtidig vækst.

Det har i mange år været tungt at skabe forandringer i KNI, da selskabet mangler moderne digitale løsninger til at understøtte forretningen. Det er en stopklods for fremtidig udvikling.
Vi skal kunne gribe de muligheder, der er for at hente ny indtjening og forretning. Derfor vil vi vælge bedre digitale løsninger og have fokus på at udvikle vores forretningsprocesser. Samtidig tilbyder vi bredt online uddannelses-og kursusprogram, der fokuserer på at løfte kompetencerne i de daglige driftsopgaver Så engagerede medarbejdere kan få en karriere i KNI –uanset hvor de bor og arbejder.

Vækst gennem tilpasninger og innovation

Vi vil skabe vækst ved at udvikle nye eller eksisterende forretningsområder.

Vi arbejder målrettet med innovation og udvikling af vores egne grønlandske produkter indenfor beklædning i Meqqusaalik og brugskunst i KNI Design. Samtidig styrker vi KNI Engros med mere robuste helhedsløsninger og nye partnerskaber.

Et sundere og stærkere Grønland

Vi mener, at alle har ret til et sund og godt liv.

Samtidig er det et vigtigt fundament for et bæredygtigt samfund. Derfor har vi et ekstra stort fokus på at løfte folkesundheden. Vi inspirerer til et liv med en god fysisk og mental balance baseret på vores grønlandsk kost, kultur og værdier. Så både kunder og medarbejdere ser det som realistiske forslag til en sundere hverdag.

En økonomi i balance

En dynamisk og attraktiv arbejdsplads

Et stærkere fundament for forandringer

Vækst gennem tilpasninger og innovation

Et sundere og stærkere Grønland

Vores historie

Gennem 250 år har vi etableret et handelsnetværk, skabt jobs og bidraget til at den samfundsstruktur vi kender i dag.

Vores historie

Najoqqutassatut atuakkamut aqqut qaninneq

Atuagaq najoqqutassaq angerlarsimaffinni skærminnut toqqoruk qaqugukkulluunniit atoriaannanngorlugu.

1. Toornerit pingasut talerpiani teqeqqumiittut tuukkit

2. ”Føj til startskærm” tooruk

Startskærminnut ilannguguk

Genvej til håndbogen

Gem håndbogen på din hjemmeskærm, så den altid er lige ved hånden.

1. Tryk på de tre prikker i højre hjørne.

2. Tryk på “Føj til startskærm”

Føj til startskærm

Najoqqutassatut atuakkamut aqqut qaninneq

Atuagaq najoqqutassaq angerlarsimaffinni skærminnut toqqoruk qaqugukkulluunniit atoriaannanngorlugu.

1. Skærmivit naqqani tooruk

2. "Føj til hjemmeskærm” tooruk

Angerlarsimaffinni skærminnut ilannguguk

Genvej til håndbogen

Gem håndbogen på din hjemmeskærm, så den altid er lige ved hånden.

1. Klik på i bunden af din skærm

2. Tryk på “Føj til hjemmeskærm”

Føj til hjemmeskærm