Et godt sted at arbejde

13-06-2023

Vi vægter trivsel og arbejdsglæde højt i KNI. For det er vigtigt, at vores medarbejdere er glade for at være en del af virksomheden. Ligesom det er vigtigt, at deres job er meningsfyldt og lærerigt. Derfor får vi løbende målt trivslen blandt vores medarbejdere. Her ligger vi over landsgennemsnittet på arbejdsglæde, jobindhold, læring, udvikling og samarbejde. Det er vi selvfølgelig stolte over.

Høj arbejdsglæde og loyalitet

Arbejdsglæde: index 82. Gennemsnittet for øvrige grl. virksomheder: index 77

Loyalitet: Index 87. Gennemsnittet for øvrige grl. virk.: index 82

Vores Medarbejdertilfredsundersøgelser (MTU) foretages af Ennova – der med sine 30 års erfaring indenfor området er markedsledende. Vi har valgt Ennova på deres kompetencer, og fordi de også foretager MTU for en række grønlandske virksomheder. Det giver os et direkte sammenligningsgrundlag mellem vores resultater og det grønlandske gennemsnit.

Ennova her benyttet 1-10 pointskala til 0-100 indeksscore

Høj vurdering: 75-100 procent
Medium vurdering: 60-74 procent
Lav vurdering: 0-69 procent

Vurderet på arbejdsglæde og loyalitet ligger KNI i den absolutte top blandt de grønlandske virksomheder. På næsten alle forhold der spørges til vurderes KNI mellem 1 og 6 procentpoint mere positivt end gennemsnittet for de øvrige virksomheder. Læs undersøgelsen herunder.

KNI handler om medarbejderne

Vi er fælles om fremtiden

Uden vores dygtige medarbejdere, ville vi ikke kunne løfte de alle de opgaver, vi løser hver dag på tværs af landet. De bidrager hver især med det, de er gode til, og det de brænder for. Det gør, at vi tilsammen er stærke. For i forskelligheden ligger vores fælles styrke. Det kan du høre mere om i filmen nedenfor.

Mød Nikolaj Svendsen

“Jeg kommer fra blyants-alderen.”

Den 5. april 1967, da jeg var 14 år, ansatte udstedsbestyreren i Kangersuatsiaq mig på prøve i KGH’s butik. 5 dage efter var jeg fastansat butiksmedhjælper  – nu er der gået 56 år og jeg er stadig fastansat i KNI. Og jeg kan ærligt sige, at jeg aldrig har haft lyst til at arbejde for et andet selskab.

Butikken i Kangersuatsiaq var ikke en selvbetjeningsbutik, men en klassisk gammeldags købmandsbutik, hvor der duftede af alle vores varer. Kaffe, figner, tobak, træ og tovværk  – det var en dejlig duft.  Vi havde en købmandsdisk som kunderne gik hen til og så fandt vi varerne frem til dem.  Det var også her vi købte deres sælskind. Og det hele blev sirligt skrevet ned med blyant. Det er derfor jeg plejer at sige: Jeg kommer ikke fra jernalderen  – jeg kommer fra blyantsalderen.

Læs mere
Halvårsrapport 2023

KNI A/S leverer et resultat på 140 mio. DKK før skat for første halvår i regnskabsåret 2023/24. Resultatet er 56 mio. DKK lavere end tilsvarende periode sidste år som var ekstraordinært godt.

Læs mere
KNI har fundet sin nye direktør for HR kommunikation og bæredygtighed

Læs mere
Fakta om prisstigningerne i Pilersuisoq

De prisstigninger vores kunder oplever nu, med forsinkelse, hænger sammen med de globale prisstigninger og øgede transportomkostninger. Med få undtagelser er fødevarepriserne på verdensplan steget markant og løbende de seneste to år, hvor fødevarepriserne set over et gennemsnit er steget med lidt over 21 % i perioden...

Læs mere

Najoqqutassatut atuakkamut aqqut qaninneq

Atuagaq najoqqutassaq angerlarsimaffinni skærminnut toqqoruk qaqugukkulluunniit atoriaannanngorlugu.

1. Toornerit pingasut talerpiani teqeqqumiittut tuukkit

2. ”Føj til startskærm” tooruk

Startskærminnut ilannguguk

Genvej til håndbogen

Gem håndbogen på din hjemmeskærm, så den altid er lige ved hånden.

1. Tryk på de tre prikker i højre hjørne.

2. Tryk på “Føj til startskærm”

Føj til startskærm

Najoqqutassatut atuakkamut aqqut qaninneq

Atuagaq najoqqutassaq angerlarsimaffinni skærminnut toqqoruk qaqugukkulluunniit atoriaannanngorlugu.

1. Skærmivit naqqani tooruk

2. "Føj til hjemmeskærm” tooruk

Angerlarsimaffinni skærminnut ilannguguk

Genvej til håndbogen

Gem håndbogen på din hjemmeskærm, så den altid er lige ved hånden.

1. Klik på i bunden af din skærm

2. Tryk på “Føj til hjemmeskærm”

Føj til hjemmeskærm